Viro 2005
Viro 2005

 

18.6.2005 Tallinna

Aamu on kaunis. Pakkaan repun ja käväisen suihkussa. Tallustan junalle ja suuntaan kohti keskustaa. Vaihdan metroon, jossa törmään Soilaan. Ilma on ihana ja päätämme kävellä Ruoholahdesta satamaan.

Soila, Tanja, Santtu ja Arja Terminaalissa tapaamme Arjan, Tanjan ja Santun. Olemme siis matkalla Tallinnaan Autoexpressillä. Santtu taistelee meille hyvät paikat laivalla. Istuskelemme ja parannamme maailmaa.

Tallinnassa menemme Skottibaariin. Istahdamme terassille ja jatkamme maailman parantamista. Viini maistuu hyvälle ja elämä hymyilee.

Nälkä yllättää ja siirrymme kreikkalaiseen ravintolaan päivälliselle. Pihvi maistuu hyvälle ja viini huuhtelee mukavasti kurkkua.

Matka jatkuu seuraavalle terassille. Pakko päästä aurinkoon :-) Maistelemme paikallisia juomia. Päivä on mennyt hujauksessa ja on aika mennä takaisin laivalle.

Pysähtelemme kaupoissa ja kantamuksia kertyy. Laivalla jatkamme maailman parantamista. Helsingissä jäämme ruoholahteen. Istuskelemme terassilla ja nautiskelemme lämmöstä.

Kymmenen jälkeen päätän lähteä kohti kotia. Otan kantamukset ja raahaudun metroon. Kerkiän juuri lähdössä olevaan junaan ja olen kotona hujauksessa. Päivä on ollut mukava ja uni tulee hetkessä.


* Karin kotisivu *