USA 2002

16.6.2002 Atlanta Zoo

Ajamme aamulla Atlantan keskustassa sijaitsevaan eläintarhaan. Ihmettelemme norsuja, sarvikuonoja, gorilloita ja jättiläis- pandoja. Eläintarha ei ole kovin suuri, mutta ihan mukava. Pari tuntia vierähtää nopeasti.

Kotimatkalla käymme jälleen ostamassa grillatun kanan ja syömme sen salaatin kera. Ruuan jälkeen löhöilemme jälleen altaalla. Ilta kuluu salilla käydessä ja tellua katsellessa.

17.6.2002 Lisää löhöilyä

Vien Niinan töihin ja käyn aamiaisella. Leikin tietokoneella, laitan ruokaa ja lueskelen altaalla. Toisin sanoen lomailen.
Norsu Atlantan eläintarhassa.
Ilta menee kotona löhöillessä ja pitsaa syöden. Joten tänään ei mitään uutta auringon alla.

18.6.2002 Loikoilua

Löhöily on hauskaa ja aamulla väsyttää, joten Niina ottaa auton käyttöönsä. Päivä menee altaalla ja kuntosalilla.

Illalla käymme kaupassa ja teemme päivälliseksi katkarapusalaatin. Käymme kävelyllä asuinalueellamme ja mietimme olisiko paikka sopiva Niinan vuokrakämpälle. Hinta yhden makuuhuoneen asunnosta olisi alle 800 dollaria eli melko edullinen. Kävellessä törmäämme mahdollisiin naapureihin joilla on suloisia koiria ja kissoja. Leikimme lähes tunnin parin kissan kanssa.

19.6.2002 CNN Center

Auto on tänään käytössäni ja päätän ajaa Atlantan keskustaan. CNN Center sijaitsee täällä Atlantassa ja yhtiö järjestää lyhyitä kiertokäyntejä.
CNN Atlantassa. Löydän CNN:n rakennuksen ja mahdun mukaan yhteen kahdeksan dollaria maksavaan CNN Studio Touriin. Kiertelemme yrityksen tiloissa ja näemme lasien takaa eri lähetyksiä sekä runsaasti televisiosta tuttuja naamoja. Leikimme uutisankkuria ja kokeilemme miltä tuntuu olla säämiehenä. Studio Tour on ehdoton nähtävyys niille, jotka rakastavat uutisia. Puoli tuntia kuluu hujauksessa ja olen tyytyväinen näkemääni.

Ennen kotimatkaa käyn vielä kävelemässä Centennial Olympic Parkissa.
Haen Niinan ja menemme syömään ravintolaan nimeltä Fuji Hana. Tarjolla on siis japanilaista sekä thai aterioita ... mielenkiintoinen yhdistelmä. Ruoka on kuitenkin erittäin hyvää ja kohtuu hintaista!!!

Niinan pomo soitti ... vaimo saattaakin siirtyä työskentelemään Dallasiin tai Seattleen. Eli kämpän vuokraus ja auton hankinta pistetäänkin jäihin.

20.6.2002 Loikoilua

Aamulla leikin tietokoneella ja seuraavaksi on vuorossa ihon kärventäminen altaalla. Tähän aikaan vuodesta Atlantassa on koko ajan lämmintä, joten auringon palvominen on ehdottomasti suositeltavaa.

Erehdyin ostamaan kaupasta Harry Potter kirjan ja nyt olen toivottomasti koukussa. Toinen kirja on jo meneillään ja leffa hankittava heti kun pääsen kotiin.

Päätämme syödä päivälliseksi jotain terveellistä ... ajamme siis Dunkin' Dounatsiin ja ahdamme itsemme täyteen donitseja;)
21.6.2002 Minority Report

Niina töihin ja aamiaiselle. Sitten on vuorossa loikoilua uima-altaalla. Lounastan Subwayssä.

Haen Niinan jo kolmelta ja menemme elokuviin katsomaan Minority Reporttia. Leffa on hyvä ja sen päätteeksi käväisemme vielä iltapalalla.

22.6.2002 Shoppailua

Ajamme aamupäivällä Discover Mills ostoskeskukseen. Muutama tunti menee hujauksessa kauppoja katsellen ja mukaan tarttuu muutama kassillinen tavaraa.

Syömme päivälliseksi sushia Fuji Hanassa. Ruoka on jälleen hyvää. Harmi, että löysimme paikan vasta äskettäin.
Niina kuntosalilla!!
23 - 24.6.2002 Matkalla kotiin

Aamu on sateinen, joten löhöilyn altaalla voi unohtaa. Käymme aamiaisella ja ruokaostoksilla Krogerissa.

Lähdemme kentälle hyvissä ajoin. Matka asunnolta kentälle kestää noin 40 minuuttia. Käymme vielä kahvilla ja hyvästelen Niinan. Terminaalin juna on rikki ... katselen kauhuissani karttaa ... se tietää usean kilometrin kävelyä. Onneksi juna saadaan käyttöön nopeasti ja vältyn ylimääräiseltä hölkältä. Turvatarkastus on tällä kertaa nopea ja pääsen tunnissa oikealle portille.

Saavun Frankfurtiin ajoissa ja edessä on reilun kuuden tunnin odotus ennen kuin lento Helsinkiin lähtee. Olo on nuutunut, mutta onneksi aika kuluu kohtuullisen nopeasti.

Loma on kulunut todella nopeasti, kolme ja puoli viikkoa on nyt takanapäin.
USA 2002 jatkoa...
* Karin kotisivu *