Suomi 2004

Ari ja Minna kuvia katselemassa. 31.7-1.8.2004 Karkkilassa

Lauantai-iltana viiden maissa pakkaan tavarani ja suuntaan autolle. Käväisen vielä pikaisesti kaupassa ja sitten on edessä matka kohti Karkkilaa.

Minna ja Ari ovat vuokranneet mökin ja lähden viettämään viikonloppua heidän kanssaan. Soittelen matkalta mökkiläisille ja he lupaavat tulla poimimaan minut läheiseltä kioskilta. Kioskilta jatkamme matkaa kahdella autolla. Ennen kuin huomaankaa olemme jo perillä.
Mökki on oikein viihtyisä. Minna on päässyt sisustamaan, joten kaikkialla on sinistä :-) Istuskelemme iltaa ja vaihdamme kuulumiset. Ilma on vähän kehnonlainen ... kuuroja tulee koko ajan, mutta onneksi se ei haitta menoa.

Minna laittaa saunan lämpiämään ja pääsen nauttimaan ihanista löylyistä. Mökki on lammen rannalla ja vesi mukavan vilpoista. Käymme pari kertaa uimassa ja olo tuntuu mahtavalta.

Saunan jälkee Ari laittaa tulet grilliin. Luvassa on herkullinen ateria ... en muista, koska olen viimeiksi syönyt oikein kunnon grilliruokaa. Massu tulee täyteen ja lopun iltaa vietämme korttia pelaten. Ari rassukka joutuu Minnan ja minun pyöritykseen, eikä onnistu voittamaan yhtään peliä :-( No onneksi hän kohtaa tappionsa kuin mies.

Aamulla heräilemme yhdentoista maissa ja popsimme aamiaisen. Ilma on mukava ... pilviä ja auringonpaistetta. Vaihdamme jalkaan uikkarit ja menemme pihalle löhöilemään.

Naatiskele auringosta. Kolmen maissa on kuitenkin aika suunnata takaisin kotiin. Pakkaan tavarat ja hyppään autoon. Kiitän isäntiä ja suunnistan kohti kotia.
13-15.8.2004 Mökillä

Käväisen työpäivän päätteeksi parturissa. Hiukset lyhyinä hyppään autoon ja suunnistan kohti Mäntyharjua. Edessä on viikonloppu mökillä.

Liikenne on rauhallista ja matkanteko sujuu mukavasti. Hieman ennen kymmentä olen perillä. Istuskelen hetken äidin ja isän kanssa uudella mökillä ja lähden sitten nukkumaan Kirvesahoon.

Viikko on ollut kylmä ja sisällä on vaivaiset 14 astetta. Peiton alla on kuitenkin lämmintä ja nukahdan hetkessä.

Aamulla heräilen kymmenen maissa. Käväisen kahvilla ja päätän kävellä rantamökille. Päivä on pilvinen ja sadekuuroja tulee vähän väliä. Kaivan kannettavan laukusta ja päätän tehdä jonkin aikaa töitä.
Beni mökkelilemässä.
Välillä käyn lämmittämässä Kirvesahon uunia. Lämpötila mökissä on jo noussut 18 asteeseen eli luvassa on lämpimämpi yö :-)

Illalla käyn moikkaamassa sedän porukoita heidän mökillään. Istuskelemme grillikatoksessa ja vaihdamme kuulumisia. Seitsemän maissa tallustelen takaisin omalle mökille saunomaan. Sauna tekee todella hyvää näin kylmänä päivänä.

Katselen hetken olympialaisia ja menen sitten nukkumaan.

Aamulla ilma on hieman parempi. Käväisen hakemassa lehden ja jatkan työntekoa. Välillä käyn kävelemässä ja nauttimassa kesästä. Nappasen puutarhasta mukaani pari sipulia sekä kesäkurpitsan.

Syön päivällisen ja sitten onkin aika suunnata kohti kotia. Maha on täynnä ja viikonloppu mennyt vauhdilla.
* Karin kotisivu *